Kunstank

Kunstank

Som el que mirem

Contacteu

Kunstank

De l’alemany, Kunst ‘Art’ i Tank ‘tanc, dipòsit o contenidor’.
El contenidor d’art com a concepte es crea per portar a terme intervencions i projectes artístics que ofereixin una nova mirada als espais que ens envolten. L’art transforma els espais que habita. L’obra surt de la galeria, el museu i les sales que li són pròpies per fer partícip la societat del fet artístic.

D'una manera alternativa i precària, fins ara, per la manca de recursos, hem compartit amb un públic ampli la creació contemporània més actual. Cal dir, gràcies a la generositat i honestedat dels artistes que han cregut en el projecte. La integració de l'obra en l'espai que l'inspira ens fa sentir l'art en la seva dimensió més colpidora. Us convidem a viure l'art com una experiència única i reconciliadora amb la nostra condició.

Elena Sánchez.

    [email elena@kunstank.com]

    Pensar l'art

    Articles d'opinió, comentaris i textos per pensar l'art

    Ens agrada llegir l'art, pensar i compartir les reflexions sobre l'obra d'art i l'experiència artística. Posar paraules, quan això és possible, a allò que hem vist. Aproximar-nos al fet creatiu, als projectes expositius que no ens han deixat indiferents i als artistes que ens agraden.