Aixecar el vol

Aixecar el vol

Una obra que neix a la natura, en un paisatge que dormita, encara aliè a l’amenaça constant de qualsevol entorn no humanitzat. A Preludi neixen escultures orgàniques que simbolitzen el retorn a l’origen; una reflexió sobre la fragilitat del paisatge. 

Maresc respecta les textures i el moviment dels materials i els transforma en constel·lacions, cèl·lules i transicions. Les seves peces reflecteixen l’equilibri i l’harmonia dels contraris contingudes en el medi natural. 

Pissarra, fusta, ferro, llana i pedra, s’enlairen sovint de forma irònica per esdevenir mòbils o prendre forma com a collages i composicions amb pintura i objectes que es troben damunt del llenç. Aquells que descobriu per primera vegada l’obra de Laura Maresc (Ordino, 1988) trobareu fineses, presents, en una cosmogonia pròpia amb influències del povera, l’art trouvé, el dadà i la ironia de l’univers brossià. 

Aixecar el vol és tornar a l’origen, després d’Ordino i Formentera, aquest estiu s’instal·la a Palma, a la Galeria Vanrell, on s’exposa obra recent, del 29 de juliol al 13 de setembre. L’entorn balear no és terreny desconegut, l’artista hi passa llargues temporades, i hi troba sovint la inspiració. La nova exposició serà una ocasió per connectar amb nosaltres mateixos i aixecar el vol.

Anterior Kintsugi
Següent Pervivència

Comments are closed.